Wednesday, July 30, 2008

Jemputan Abu Zaharin

Salam buat semua,

Aku akan upload kad jemputan Abu Zaharin yang telah aku terima....tunggu...
Semalam dgn hari ini busy sikit...asyik meeting tak abis-abis...keje banyak tak jalan daa...
Apa2hal...tunggu kad jemputan tu yer...

Wassalam
[Read more...]

Tuesday, July 29, 2008

Please Alert

Posted by Picasa

[Read more...]

Monday, July 28, 2008

Ketekunan Kunci Kejayaan


Ketekunan Kunci Kejayaan.
Posted by Picasa

[Read more...]

Saturday, July 26, 2008

Schedule your emails from gmail/yahoo/hotmail accounts for a later date/time

LetterMeLater.com is a cool new service that lets you achieve this.All you need to do, is to signup with them, by providing the following information:

Name - This name is used for your scheduled mails.This will let the recepeints identify the sender - you.
Email address - This will be used as the return address i.e.replies from the recepeints will be delivered to the mail box represented by this email address
Timezone - When you schedule an email, this timezone is used to let you schedule in your local date/time.
Password - password to access your account with LetterMeLater.com

LetterMeLater.com Features include:
  • You can create rich looking HTML emails!
  • You can send emails from any of your email addresses - Gmail or yahoo or hotmail
  • You can import your contact list from any of your mailboxes (Gmail,Yahoo etc.) and also easily create group mailing lists!!!
  • You have full control over your scheduled emails and you can edit them, anytime before they get sent
  • The time of day to send can be specified in your local time, by choosing the appropriate timezone
  • You can schedule recurring emails !!! - Doesn’t it make scheduling birthday greetings easy?
  • You need not have to login LetterMeLater.com everytime to schedule your emails.You can schedule the emails from you own email account

[Read more...]

Friday, July 25, 2008

Babylon 7 - Text Translations

Text Translations in 75 languages, all in a single click
Babylon 7 is all you need for text translation and dictionary results in one click

Features
  • Single Click Activation - Simple and intuitive to use
  • Full text translation in a single click
  • Spell check for Hotmail, Gmail, Blogs, Online forms, etc
  • Smart dictionary - Get translations to and from any language
  • Wikipedia content in a single click
  • Babylon Premium Content - results from Oxford, Britannica, and other leading publishers in a single click
  • Auto Completion

[Read more...]

Thursday, July 24, 2008

Nice Flower For U All

Posted by Picasa

[Read more...]

Gelagat rakan sekerja di Office


Seronoknya sorang2 berposing kat opis...

Posted by Picasa

[Read more...]

Google Web Accelerator

Google Web Accelerator is...

Designed for Broadband – Web pages load even more quickly on DSL and cable connections
Easy to use – Simply install and enjoy faster web browsing in seconds


[Read more...]

Wednesday, July 23, 2008

Google SketchUp

Google SketchUp is software that you can use to create, modify and share 3D models. It's easier to learn than other 3D modeling programs, which is why so many people are already using it.


[Read more...]

Malaysian Astronout - The Next


[Read more...]

Tuesday, July 22, 2008

Forum on Globalisation of Young Malaysian Profesional - Future Perspective

Seperti yang dijanjikan sebelum ini, saya lampirkan beberapa keping photo semasa forum yang telah diadakan di Sime Darby Convention Centre. Forum ini telah dirasmikan oleh YB Menteri Kerja Raya Dato' Ir Mohd Zin Mohamad.

More Picture...


Posted by Picasa

[Read more...]

Majlis Pertunangan Ruhani pada 19 Julai 2008



More Picture...
[Read more...]

Video Majlis Pertunangan Ruhani



[Read more...]

Hentian Temerloh - 18 Julai 2008



Pergh...berkabus beb...Ni pict masa berhenti di Hentian Temerloh Hala ke Kuantan. Masa ni jam menunjukkan lebih kurang pukul 11.09 mlm. Ni dalam perjalanan balik ke Kg Neram, Kemaman pada 18 Julai 2008 yang lalu.
[Read more...]

Kg Baru - KL (Makan-makan Malam Minggu)



[Read more...]

KLCC - The Two Tower

Posted by Picasa

[Read more...]

Monday, July 21, 2008

Aktiviti Hari Ini (21 Julai 2008)

Pada hari ini aku telah hadir satu Forum yang dianjurkan oleh Kementerian Kerja Raya dan PSDC (Profesional Services Development Corporation) serta Lembaga Jurutera Malaysia, Lembaga Arkitek Malaysia dan juga Lembaga Juruukur Bahan.

Forum Title : Forum on Globalisation of Young Malaysian Profesional - Future Perspective
Date : 21st July 2008
Venue : Sime Darby Convention Centre
Time : 9.00 AM to 5.00PM

Insya'Allah akan aku upload gambar gambar di majlis forum berkenaan kemudiaan. Tunggu...
[Read more...]

Friday, July 18, 2008

Windows XP Themes Pack 2008


[Read more...]

Dragon (Naga) @ Valet Parking MidValley


[Read more...]

Wednesday, July 16, 2008

Megat Faizal 28 Aug 2005



[Read more...]

Ular Berkepala Manusia





[Read more...]

Saturday, July 12, 2008

On Board P.Pinang - KL




Posted by Picasa

[Read more...]

Di Kerteh, Terengganu

Posted by Picasa

[Read more...]

Friday, July 11, 2008

Dubai MLM

Salam,

Jom kita ramai-ramai daftar. Daftar je dulu since dia masih free. Aku pun dapat dari orang lain jugak. Disebabkan free jadik aku pun daftarlah. Takyah bayar pun.

Sekarang ni kita dapat:
1. Daftar Free mendapat bonus $50DubaiMLMDollars
2. Satu Penajaan dapat $10DubaiMLMDollars
3. Setiap ahli dalam group kita dapat $1DubaiDollars

Semua yang mendaftar sekarang akan dimasukan dibawah group kita secara automatic..

DubaiMLMDollars ni nanti kita boleh cashkan di mana-mana mesin ATM bank seluruh dunia termasuk Malaysia mengguna kad kredit atau kad debit DubaiMLMDollars

DAFTAR PERCUMA SEKARANG REBUT PELUANG INI !!

Saya nasihatkan daftar dahulu kemudian barulah baca dan fikirkan lebih lanjut kerana setiap saat ada sahaja pendaftaran baru dari seluruh dunia


[Read more...]

Thursday, July 10, 2008

Tiger Show




[Read more...]

Nice Rose For You

Posted by Picasa

[Read more...]

Boh Tea Centre Sg Palas

Posted by Picasa

[Read more...]

Tuesday, July 8, 2008

Alamat Terkini Kengkawan (Abu Zaharin)

Salam Sejahtera kepada yang mengenali Abu Zaharin (Gambar Atas). Pohon agar dapat mengirimkan atau e-mail alamat terkini ke <azahrin78@yahoo.com>. Sekian.
[Read more...]

Monday, July 7, 2008

Nikmatnya Makan

Sedapnya mengunyah sambil mengadap komputer.
[Read more...]

Sunday, July 6, 2008

Di Kolej Delima 2 Uitm

Panas sangat. Sampai bukak baju hah. Sedap pulak air coke nih.


[Read more...]

Wednesday, July 2, 2008

Dua Pesakit Jiwa

Ada dua pesakit yang dirawat di rumah sakit jiwa sedang menyusun rancangan untuk melarikan diri. Mereka merancang untuk menggunakan tangga yang akan diletakkan di pintu pagar RSJ tersebut. Rancangan itu telah disusun dengan teliti sekali. Sebelum melarikan diri, diutuslah orang gila pertama untuk melihat situasi di depan. Kemudian dia melaporkan pada orang gila kedua.
Gila 1 : "Aduh, rancangan kita pasti gagal"
Gila 2 : "Mengapa?Apakah pintu keluar dijaga ketat ?"
gila 1 : "Tidak, sama sekali tidak ada penjaga"
gila 2 : "Jadi mengapa ?'
gila 1 : "Kerana pintunya tidak ada. Dimana kita akan meletakkan tangganya?"



Chat online and in real-time with friends and family! Windows Live Messenger
[Read more...]

Tuesday, July 1, 2008

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...