Wednesday, March 28, 2012

Classic Car @ Ralph Lauren, Midvalley


[Read more...]

Monday, March 26, 2012

Meronda di The Mines.. Sukenye..


[Read more...]

Sunday, March 25, 2012

Makan ringan di Big Apple Mines


[Read more...]

Saturday, March 24, 2012

Macam-macam gelagat..haha


[Read more...]

Friday, March 23, 2012

Pantai Puteri, Melaka

Pantai Puteri Pantai Puteri | Hamzah

[Read more...]

Memproses Udang Ketak


[Read more...]

Monday, March 19, 2012

Udang Ketak.. yumm..Yumm


[Read more...]

Saturday, March 17, 2012

Hot Air Ballon Festival, Putrajaya






[Read more...]

Friday, March 16, 2012

Nama Warung Kreatif Tepi Jalan di Indonesia

Credit : Cucu Buluhbetong



[Read more...]

Kisah Kentut

Ada 4 org sahabat, A, B, C dan D.

A terkenal dgn sikapnya yg suka kentut berdentum-dentum secara terbuka, tp kentutnya tidaklah busuk. Sbb itu dia berani buat perangai begitu..Si D, suka kentut jugak tapi dia lepas perlahan2 tanpa bunyi tapi busuknya teramat, mengalahkan bau bangkai. Si B dan Si C, penulis tidak tahu akan status kentut mereka masing2 kerana penulis sendiri tidak tahu.

Pada suatu hari mereka berempat naiklah sebuah kereta utk ke suatu destinasi. Di pertengahan jalan si A dan Si D perut mereka penuh angin jadi mereka masing2 berniat nak melepas..Si D amat takut kerana kalaulah dia lepas habis satu kereta akan termuntah..Jadi Si D pun ambil keputusan untuk bertahan setakat mana yg dia mampu.

Tertiba Si A dah tak tertahan, terlepas kentut dengan kuat...BOOTTTTT !!! Si A buat tak tahu saja sbb dia dah tau kentutnya bukanlah busuk.. Tapi inilah kesempatan terbaik bagi Si D, Si D pun melepaskan angin busuknya secara perlahan-lahan...! shrehhhhhhhhhh!!! ( x der sound langsung) Apalagi BUSUK pun mulalah membangkai...! Si C yang memandu kereta terpaksa memberhentikan kereta kerana nak termuntah.. Apalagi Si A pun kena maki hamunlah Haram jadah serampah semuanya ada...! Si C dan Si B lari kuar kereta, yg tinggal hanya Si A. Si D pun kuar sama tapi dia taklah berlari.he he he (pandai berlakon)

Si A pun buat tak tahu sajalah kerana sangkaannya busuk itu kentut drpdnya...Dia pun menghidu tanpa prasangka...muahaaaaaa!! Tapi dlm hatinya amat hairan, kentutnya selama ini bukanlah busuk...!

Muahaaaaaaaaaaaaa!!!! MORAL OF THE STORY : Jgn kentut secara terbuka, lepaslah pelan2...muahaaaaaaaa!!!

[Read more...]

Friday, March 2, 2012

Aku bukan lucah


Kencing lah dalam tandas.. tak reti2 budok nih..

Vase terbesar Asia.......
Pokok nama 'Zina' pun ada.....
[Read more...]

Strawberry...strawberry..strawberry,,,



 Strawbery dimana-mana... ada yang masam ada yang manis.. pandai pilih kena yang manis banyak syok oo makan.... sedapppp...
Merah-merah semua... mari-mari.. jom.. menikmati strawberry yang segar dari ladang.... hmmmm
[Read more...]

Stop - Strawberry First

Sempat aku kandid gambar minah saleh ni tgh syok layan makan strawberry... yummmyyy..




[Read more...]

Day 3 - Lata Iskandar (Tapah)






[Read more...]

Salamzz semua dan buat Bob (Misbah)

hi All,

Sudah lama aku tak update blog aku ni.. since keje semakin banyak, aku makin tak sempat nak buat coretan.. 

Anyway, aku ucap terima kasih jugak buat semua yg sudi memblogwalking diri melawati blog aku. Insya'Allah jika aku berkesempatan aku akan melawat blog-blog korang balik.

Oh.. ye .. buat kawan ku... Misbah (Bob) tahniah sebab jadi pengantin baru. Muga ko berbahgia hendaknya. Err... mana ko dapat siput sedut besor2 hari tuh.. aku cari payah nak jumpa xxl size nih.. payah.. hehe... pe2hal pun terbaek ko punyer masak lemak siput sedut.. hehe...

'di waktu berkesempatan',
Norul....


[Read more...]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...