Tuesday, May 26, 2009

Abe Subri


[Read more...]

Saturday, May 23, 2009

Ronda Ronda Dataran Putra


[Read more...]

Monday, May 18, 2009

Waja Baru...

Adakah ini wajah baru Proton Waja...Sama-sama kita nantikan...


waja1

waja2

waja3


[Read more...]

Upin dan Ipin

Anda pasti suka watak ini .....


Upin1

Tapi bagaimana dengan ini ....(heheh)


Upin2


[Read more...]

Sunday, May 17, 2009

Shah Alam : Buildings

Sultan Salahudin Mosque

Town View


[Read more...]

Shah Alam : Lake View

Shah Alam Lake_1

Shah Alam Lake_2

Shah Alam Lake_3

Gazebo


[Read more...]

Shah Alam : Behind & Front

Behind_Tree

Front_Tree


[Read more...]

Couple

Couple


[Read more...]

Di Taman Rekreasi Serdang (UPM)

hamzah

Hamzah_2

hamzah_longsor2

hamzah_longsor1

Khusyuk


[Read more...]

Saturday, May 16, 2009

Bagaikan Pendekar...

Tn_Lah_1


[Read more...]

Peace...Hamzah

Hamzah_3


[Read more...]

Wednesday, May 13, 2009

Foto Perjalanan


[Read more...]

Tuesday, May 12, 2009

Perjalanan Hari Ini 12 Mei 2009

Salam buat semua,

Bertemu lagi hari ini untuk menyambung cerita semalam. Hari ini pagi sarapan awal. Dalam pukul 6.30 pagi dah turun sebab nak bertolak ke Belaga awal. Bajet bertolak dalam pukul 7.30pagi. Sekali tunggu punya tunggu, kereta tak kunjung tiba. Rupa-rupanya kereta tunggu tempat lain daa... Last-last pukul 8 jugak la bertolak.

Perjalanan hari ini ok sikit daripada yang terdahulu. Hujan pun dah lama tak turun. Tapi berabuk la sikit perjalanan.
Tiba kat Bakun dalam jam 12.00tgh. Panas terik. Tapi yang lebih memeranjatkan....Batang Rajang...kering...kerana sudah lama tidak hujan. Baru nampak batu-batan tengah sungai besar-besar. Haha...Dan lagik satu, sekali naik bot kuasa kecik daa...satu pulak tuh. Takder berbumbung pulak tuh. Perjalanan amar menyeksakan. Takleh nak berlunjur kaki. Sebab naik sampai 9 orang termasuk pilot. Lenguh. Sejam pulak tuh.

Tiba di Belaga lebih kurang jam 1.00 tgh. Layan makan tgh dulu. Lepas tuh solat jamak Zuhur ngan Asar di Surau Kg Melayu Belaga. Selesai solat, terus la ke tapak untuk membuat penilaian kerja. Habis dalam pukul 4ptg dan bertolak ke Bakun. Sampai di Bakun lebih kurang jam 5 ptg. Rasanya hari ini lebih awal sampai kat situ. Dari situ terus balik ke Bintulu dan sampai lebih kurang jam 8.00 mlm. Kira awal tuh... Layan makan seafood di Seribu Bintang. Pergh..kekenyangan..mata pun mengantuk. Balik ke hotel..siap mandi n solat...Bummm....sedapnya katil...erghh...wakaka....ok beb...jumpa lagik esok...

[Read more...]

Monday, May 11, 2009

Perjalanan Hari Ini 11 Mei 2009

Salam buat semua. Hari ini aku travel lg ke Sarawak atas urusan rasmi. Tak dapat direct flight. So terpaksala kluar rumah jam 5 pagi. Sampai di Opis HQ jam 5.30 pg. Amik train ke KL Sentral. Solat Subuh di situ. Lepas tu terus amik ERL ke Klia. Check In. Pastu minum kejap dgn Taufik. Naik flite sampai di Kuching lebih kurang jam 10.30am. Tunggu pulak flite MasWing ke Bintulu jam 11.35am. Sampai jam 12.45pm. Sebelum ke hotel, tukar tiket balik dulu. Malas naik transit balik Rabu ni. Alhamdulillah dapat tukar. Terus ke  hotel Regency. Apalagi lepas solat jamak, tido arr. Penat beb. Ptg bru keluar carik minum. Malam makan dgn staf yg lain (Yg duk kat Regency jugak). Okey. Esok aku update lagi. Tunggu.


Make the most of what you can do on your PC and the Web, just the way you want. Windows Live
[Read more...]

Saturday, May 9, 2009

Pencabar Nash

video

Salam Buat Semua,

Dah lama tak update, sorry...bz sangat semenjak akhir-akhir ini. Tak dan nak bukak blog dan update. Anyway, next week on 11-13th May, aku akan travel lagi ke Belaga. To attend site meeting and also do the site evaluation. Letih lagi maa... Tapi takper...aku bagi korang sume dengar lagu dari pencabar Nash, untuk lagu Tiada Lagi Kidungmu. Muga terhibur.... Wakakaka...


[Read more...]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...