Tuesday, March 31, 2009

Tepi Pantai Batu Burok, Tganu


nick
Originally uploaded by norazwan97
Pergh...bergambar kat tepi pantai tuh. Nampak laut membiru kat belakang tuh. Selamat terpaksa ke Dungun. Kalau tidak boleh lepak lama sikit. Hahahehe huhu.... See again Tganu....bye bye....

[Read more...]

Kak Shahla @ Site


shahla 2
Originally uploaded by norazwan97
Huiyooo.....focus-focus...karang senget plak gambar tuh. Amik tak betul.....wakakaka.... Mak oii....ingatkan matahari bersinar panas...rupa-rupanya tuh...yang kat tangan tu yang bersinar-sinar... Bebaik mak oii......

[Read more...]

Balik Kampung

hamzah
begambar dulu
Peace.....Hamzah sibuk duk makan kerepek masa nak balik ke kampung pada hari Isnin lepas.. sebab selasa aku ada meeting tapak. Masa ni pun aku bawak balik Hamzah sebab nak tinggalkan dia dengan atuknya di kampung. Saja untuk membiasakan dia dengan kampung.
[Read more...]

Sunday, March 29, 2009

Aku


norul
Originally uploaded by norazwan97
Aku pun nak masuk jugak...hehe...amik sendri jerk......

[Read more...]

Wife dan Anak Aku


yatinhamzah
Originally uploaded by norazwan97
Haha...ni pun bergambar jugak masa lepak kat Dunkin Donut.... Tapi takdeler berapa clear sangat sebab amik pakai handphone ajer... anyway peace....heheh...

[Read more...]

View dari Dunkin Donut


img871
Originally uploaded by norazwan97
Ini view dari jambatan tengah2 terusan The Mines. dari Dunkin Donut. Saja amik gambar suasana dia....Haha....

[Read more...]

Beg Yang Wife Usha


IMG0030A
Originally uploaded by norazwan97
Ni beg yang memula wife duk usha nak beli. Heheh... Ni dekat The Mines tgk nih. Entah braper hinggit ntah... Mana lau tau ada pengunjung blog nih yang berminat plak nak beli.... Bolehlah berkunjung ke The Mines. Aras bawah dekat dengan tepi terusan yang tengah2 kompleks The Mines tuh....
[Read more...]

Saturday, March 28, 2009

Aktiviti Hari Sabtu

Hari ini, Sabtu....macam biasa, pagi2 menghantar wife ke tempat keje. Bajet pagi nih dia bawak kereta (training). Tak jadik pulak, sebab dah lambat. Karang kalau dia bawak, lewat pulak sampai kat tempat keje.

Tup..tup...tengok-tengok rupa-rupanya jalan jem pagi semalam. Ada construction pulak berdekatan dengan The Mines. Orang ntah duk tengah buat apa ntah. Tengah2 jalan pulak tuh. Abis jalan dari 3 lane jadik 1 lane. Panjang kereta beratur nak lepaskan tempat construction tuh. Balik dari menghantar tuh, duk adjust carik bahan baru nak update blog nih. Mula buat pembaharuan serba sedikit. 

Dalam kul 2.30pm keluar pergi amik wife, lepas tuh terus ke The Mines. Saja nak carik software untuk PC nih. Ada beli barang2 sikit sebab nak hantar Hamzah balik ke kampung tinggal dengan atuk nya.... biar dia biasa sikit tinggal kat kampung. Balik dalam kul 6.30pm ke rumah. 

[Read more...]

Wednesday, March 25, 2009

Perjalanan Yang Meletihkan (K.Tganu)

Salamzz...

Hari semalam, aku memulakan perjalanan ke Kuala Terengganu dengan memandu. Aku bertolak dari KL tengahari, lebih kurang jam 1.15pm. Pergi berdua dengan Nicholas. Pergi ni pun sebab ada mesyuarat tapak di Kuala Terengganu. Semalam dalam perjalanan hujan lebat. Dalam pukul 3pm, kami berhenti di Hentian Temerloh. Makan2.....sebab lapor dan jgk solat dulu.

Menyambung perjalanan kami dan tiba di KT lebih kurang jam 7.00pm. Menggagau aku mencari jalan nak ke Hotel Seri Malaysia. Mana aku biasa jalan dalam bandar Kuala Terengganu nih. Kalau Kemaman ke, Kerteh ke, Dungun kira masih boleh la lagik aku tahu...(sebab dah biasa). Nasib baik jumpa. Dapat bilik pun tak dpt yang twin sharing. Igtkan bukan cuti sekolah takdeler orang nak duk kat hotel. Rupanya penuh jugak. Ish...ish..ish...

Lepas dah mandi...lepak jap sesambil tgk berita...pastuh kluar carik makan...dan jugak sesambil carik jalan nak ke site opis untuk ari nih nyer mesy. Oklah jugak..senang sikit carik.

Kira ni pepagi tadi, dah bangun...tp masih lenguh lagi...brekfast dulu..pastuh direct ke site opis. Tepi Pantai Batu Burok jerk. Metg mula jam 9.15am dan abis jam 12.30pm. Lepas abis je direct kami berdua ke Dungun...tgk satu lagi projek disana. Just nak tgk status... Abis tgk lebh kurang dalam jam 5.30pm. Minum jap tepi pantai kat Uitm Dungun. Lepas tu terus balik ke KL. Dalam perjalanan tu ada lah jugak singgah kat Kemaman....carik keropok lekor...hehe...carik satar kat kedai yg biasa tuh...dah abis lah pulok...laku betul....kempunan... aku ngan Nick sampai KL lebih kurang jam 10.15pm. Penat giler....

[Read more...]

Monday, March 23, 2009

Majlis Mok Jah di Kerteh pada 20 Mac 2009

More Pictures


[Read more...]

Monday, March 16, 2009

Majlis Arman Shah (15 Mac 2009)


[Read more...]

Saturday, March 14, 2009

My Son @ Office





[Read more...]

Thursday, March 12, 2009

Stupid Hacker



[Read more...]

Where've your Dog been????



[Read more...]

How aging affects belt height



[Read more...]

What does a WIFE think about a husband..



[Read more...]

Monday, March 9, 2009

Too much into Technology











[Read more...]

Tuesday, March 3, 2009

Jejaka Hensem di Grand Bluewave


[Read more...]

Sunday, March 1, 2009

Arghhh!!! Tension

Arghhh....tensen..sume link kat sidebar hilang...
Banyak yang nak kene adjust balik.....penin-penin....
[Read more...]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...